Οι εγκαταστάσεις μας

Ένα σύγχρονο κτίριο με σεβασμό προς την αρχιτεκτονική του τόπου μας  δεσπόζει δίπλα στον Ενοριακό Ναό της Παναγίας της Γλυκογαλούσας. Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν τις προδιαγραφές ενός οικολογικού προς το περιβάλλον οικήματος, εκμεταλλευόμενο την ηλιακή ενέργεια σε συνδυασμό με το νέας τεχνολογίας σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης για την εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα ο προσανατολισμός του κτιρίου είναι έτσι σχεδιασμένος για τον κατάλληλο αερισμό των αιθουσών.

Ο χώρος είναι οργανωμένος και κατασκευασμένος σεβόμενος και εξυπηρετώντας πλήρως τις ανάγκες, την υγιεινή και προστασία των παιδιών. Η επίπλωση στις αίθουσες, καθώς και στον χώρο του αποχωρητηρίου, είναι προσαρμοσμένη στο ύψος των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα οι νιπτήρες λειτουργούν με φωτοκύτταρο προωθώντας την αυτοεξυπηρέτηση και υγιεινή τους. Το αντιολισθητικό δάπεδο και τα άθραυστα τζάμια, τα προσεκτικά επιλεγμένα παιχνίδια σε όλους τους χώρους, συμβάλλουν στην προστασία των νηπίων.

Βασική μας μέριμνα η καλαισθησία του χώρου. Τα απαλά χρώματα,  η πλούσια παιδική διακόσμηση και οι ζωγραφιές των παιδιών περιμετρικά της αυλής δημιουργούν ένα φιλικό και φιλόξενο προς τα παιδιά περιβάλλον.

 

Share This