Νέα

Πρόσκληση 6ης Διαδικτυακής Συνάντησης Σχολής Γονέων 2020-2021
15-01-2021

Ο Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλούσα», σας προσκαλεί στην 6η Διαδικτυακή Συνάντηση Σχολής Γονέων την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 στις 18:00 με θέμα:«Μονοτεκνία -Πολυτεκνία, Συμπεριφορές παιδιών και γονέων», με εισηγήτριες την κ.Μάζη Μαρία Αναπτυξιακή Ψυχολόγο και Ειδική στην Πρώιμη Παρέμβαση & την κ.Αϊδίνη Χριστίνα, Ψυχολόγο και Ψυχοθεραπεύτρια.

Η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή δωρεάν στον υπολογιστή ή στο κινητό τους, και πατώντας ΕΔΩ να συμμετέχουν στην εισήγηση.

Η είσοδος στην πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή από 17:30 έως και την έναρξη της εισήγησης στις 18:00.

Παρακαλούνται, οι συμμετέχοντες να έχουν ενεργοποιημένη την κάμερα και απενεργοποιημένο το μικρόφωνο.

Σχολή Γονέων 2020-2021
21-10-2020

Νέος κύκλος εισηγήσεων ξεκινά με βασικό άξονα το παιδί και την οικογένεια!

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη Διαδικτυακή Σχολή Γονέων 2020-2021.

Γονείς ,κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί, θα μάθουμε και θα ενημερωθούμε σύμφωνα με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους μέσα από μία πλούσια θεματολογία σεμιναρίων. Θα πραγματοποιηθούν ποικίλες σε θεματολογία εισηγήσεις με ομιλητές επιστήμονες καταξιωμένους στο χώρο τους, με πολυετή εμπειρία και πλούσιες γνώσεις, οι οποίοι θα δώσουν απαντήσεις σε καίριους προβληματισμούς των συμμετεχόντων. Θα μας ενημερώσουν και θα μας παρουσιάσουν νέες μεθόδους και τρόπους επικοινωνίας, προσέγγισης των παιδιών αλλά και των ανθρώπων γύρω μας, θα μας συμβουλεύσουν για την καλή υγεία των παιδιών και θα μας απαντήσουν και σε πολλά άλλα θέματα που μας απασχολούν σύμφωνα με το παρών πρόγραμμα, δίνοντας τη δυνατότητα και στους γονείς να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα.

Οι διαδικτυακές εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν μεσώ της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Για την συμμετοχή σας στις εισηγήσεις παρακαλώ πατήστε στο σημείο που υποδεικνύει το ηλεκτρονικό έντυπο την ημέρα και ώρα της κάθε εισήγησης.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων 2020-2021 ΕΔΩ. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 2020-2021
19-10-2020

Πρόσκληση

Ο Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλούσα» σας προσκαλεί

να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση των εγκαινίων της Σχολής Γονέων 2020-2021.

Ο Αγιασμός της εκδήλωσης θα τελεστεί από τον

Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. κ. Επιφάνιο.

Θα ακολουθήσει εισήγηση από τον

Αιδεσιμολογιώτατο π.Σπυρίδωνα Βασιλάκο,

εφημέριο του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών της Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας.

Θέμα εισηγήσεως: «Η αναζήτηση του αληθινού προτύπου του πατέρα και της μητέρας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας στα Φηρά.

Έναρξη & Αγιασμός Σχολής Γονέων 2020-2021

Εγγραφές για Καλοκαιρινή Περίοδο 2020
02-06-2020

Ο Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλούσα»,  σας ενημερώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις εγγραφών για την καλοκαιρινή περίοδο 2020.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια από 2,5 έως 3,5 ετών. Για την αίτηση εγγραφής και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη διεύθυνση του παιδικού σταθμού στον αριθμό 22860-23440 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 14:00 έως τις 16:00.

Την αίτηση εγγραφής μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Εγγραφές Σχολικού Έτους 2020-2021
13-05-2020

Ο Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλούσα»,  σας ενημερώνει ότι οι αιτήσεις εγγραφών για το σχολικό έτος 2020-2021 ξεκινούν 15 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου 2020.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια από 2,5 έως 3,5 ετών. Για την υποβολή των αιτήσεων σας και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τη διεύθυνση του παιδικού σταθμού στο e-mail: glikogalousa@yahoo.gr.

Την αίτηση εγγραφής μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Προκήρυξη Πρόσληψης Προσωπικού
30-09-2019

Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλούσα», της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (01) ατόμου για την κάλυψη θέσης εκπαιδευτικού προσωπικού με τα εξής τυπικά προσόντα:

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 

 • Πτυχίο Παιδαγωγικού τμήματος ΑΕΙ, κατεύθυνσης Δασκάλων ή Νηπιαγωγών ή Σχολών Νηπιαγωγών ή Παιδαγωγικών Ακαδημιών της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής ή Ανωτέρων Σχολών Νηπιοβρεφοκόμων της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής.
 • Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του  Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

Η εντοπιότητα θα υπολογιστεί ως ιδιαίτερο προσόν κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων.

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα παρακάτω  δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση Υποψηφίου προς τον Παιδικό Σταθμό «Η Γλυκογαλούσα» της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων.
 2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρει την προϋπηρεσία, τα προγράμματα, την επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, την απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ..
 3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία  που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή.
 4. Επικυρωμένη φωτοτυπία του πτυχίου.
 5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
 6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
 • Ότι δεν έχει παραπεμφθεί σε ποινική δίκη για πλημμέλημα ή κακούργημα με απευθείας κλήση ή βούλευμα την τελευταία πενταετία.
 • Ότι δεν έχει ασκηθεί σε βάρος μου ποινική δίωξη για οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη από την Εισαγγελική Αρχή του τόπου κατοικίας μου ούτε από άλλη Εισαγγελική Αρχή της χώρας.
 • Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην Διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού «Η Γλυκογαλούσα», κατά τις ώρες 15:00 έως 16:00, για τη χρονική περίοδο από τις 23/09/2019 έως και τις 10/10/2019.

Επίσκεψη Περιφερειάρχη κυρίου Γεωργίου Χατζημάρκου στον παιδικό μας σταθμό
16-03-2017

Με μεγάλη χαρά, την Παρασκευή  24 Φεβρουαρίου, υποδεχτήκαμε στον παιδικό μας σταθμό τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο συνοδευόμενος από την Έπαρχο Θήρας κα. Θεώνη  Λειβαδάρου. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η επίσκεψη τους στον χώρο μας. Το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού μας τους καλωσόρισαν και τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις μας . Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε θέματα παιδείας και κοινωνικής προσφοράς ενώ τονίστηκε η στήριξη της Περιφέρειας και της Εκκλησίας σε θέματα που αφορούν δράσεις για την μόρφωση, την παιδεία αλλά και συνολικά την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη μας και την Έπαρχο Θήρας για την ένθερμη στήριξη τους στο έργο της Εκκλησίας και του παιδικού μας σταθμού.

 

Share This