Νέα

Αγιασμός Σχολής Γονέων 2023-2024
01-11-2023

Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο ¨Παναγία η Γλυκογαλούσα¨στον Καρτεράδο τελέστηκε ο Αγιασμός Έναρξης της Σχολής Γονέων 2023-2024 του Ενοριακού Παιδικού Σταθμού “Η Γλυκογαλούσα” απο τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Ιγνάτιο Αργυρό, εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας Αμοργού & Νήσων κ.Αμφιλοχίου, μετά του Ιερολογιώτατου Αρχιδιάκονου Χαράλαμπου Σαλίβερου. Ακολουθήσε ομιλία απο τον Αιδεσιολογιώτατο π.Ευάγγελο Παπανικολάου , Εφημέριο της Ι.Μ Καμερούν, ιατρό, παθολόγο, Μετεκπαιδευτή την Ποιμαντική Ψυχολογία με θέμα: «Από τις παροιμίες του Σολομώντος, για την ανατροφή των παιδιών». Ακολούθησε διάλογος στη κατάμεστη αίθουσα απο γονείς και εκπαιδευτικούς.

Αγιασμός & 1η Συνάντηση Σχολής Γονέων 2023-24
24-10-2023
Η Σχολή Γονέων που διοργανώνει ο ενοριακός παιδικός σταθμός «Η Γλυκογαλούσα» ξεκινάει για 9η συνεχόμενη χρονιά την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 με αγιασμό στο Πνευματικό Κέντρο της Παναγίας Γλυκογαλούσας, στον Καρτεράδο στις 18.00.
Θα ακολουθήσει εισήγηση από τον π.Ευάγγελο Παπανικολάου εφημέριο της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν, ιατρό, παθολόγο, Μετεκπαιδευτής επί τριετίας στην Ποιμαντική Ψυχολογία,
με θέμα : «Από τις παροιμίες του Σολομώντος, για την ανατροφή των παιδιών».
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ!
Αγιασμός Σχολικής Χρονιάς 2023-2024
19-09-2023
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θήρας κ.Αμφιλόχιου την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 τελέστηκε ο αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στον προαύλιο χώρο του παιδικού μας σταθμού!! Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς δύναμη τη βοήθεια του Θεού για την εκπλήρωση του ιερού λειτουργήματος της διδασκαλίας και μόρφωσης των παιδιών οι οποίοι αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον της πατρίδας μας.
Πρόσληψη ενός ατόμου για την κάλυψη θέσης εκπαιδευτικού προσωπικού στον παιδικό σταθμό!
27-07-2023
Τα Εκπαιδευτήρια «Η Γλυκογαλούσα», της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη θέσης εκπαιδευτικού προσωπικού στον παιδικό σταθμό με τα εξής τυπικά προσόντα:
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
• Πτυχιούχος Νηπιαγωγός ή Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας-βρεφονηπιοκόμος τμήματος ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ.
• Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
Η εντοπιότητα θα υπολογιστεί ως ιδιαίτερο προσόν κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση ενδιαφέροντος και το βιογραφικό τους στην Διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού ύστερα από συνεννόηση στο τηλ.2286023440 (Δευτέρα εώς Παρασκευή) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση glikogalousa@yahoo.gr
Αιτήσεις Εγγραφών για την σχολική χρονιά 2023-2024 Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλούσα».
13-05-2022

Aνακοίνωση

Ο Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλούσα», σας ενημερώνει ότι  γίνονται δεκτές  οι αιτήσεις εγγραφών για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια από 2,5 έως 3,5 ετών.

Για την αίτηση εγγραφής και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη διεύθυνση του παιδικού σταθμού στον αριθμό 22860-23440 ή κατόπιν συνεννοήσεως να επισκεφθείτε τον  παιδικό σταθμό έχοντας μία προσωπική επικοινωνία, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 16:00

Την αίτηση εγγραφής μπορείτε να την προμηθευτείτε πατώντας => ΑΙΤΗΣΗ 2023-2024!!

Βράβευση του Παιδικού Σταθμού «Η Γλυκογαλουσα» στον Δημιουργικό Διαγωνισμό Αστέρι της ευχής 2021-22 του Make a wish
04-04-2022

 

Ο Παιδικός Σταθμός «Η Γλυκογαλουσα» έλαβε μέρος στον Δημιουργικό Διαγωνισμό Αστέρι της ευχής 2021-22 ,που διοργανώνει κάθε χρονιά το Μake a wish.

Δημιουργήσαμε ένα μόμπιλ  με την εικόνα της Παναγίας της Γλυκογαλούσας με πολλές ευχές των γονέων μας να την συνοδεύουν.

Στην κατηγορία Σχεδίασε το αστέρι σου – Φωτογραφία, η συμμετοχή μας ανήκει στις νικητήριες οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο site του οργανισμού και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Ήταν μεγάλη μας χαρά που πήραμε μέρος στο πρόγραμμα του Make a wish και καταφέραμε ανάμεσα σε τόσες συμμετοχές να ξεχωρίσουμε.

Ευχόμαστε υγεία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου και η Παναγίας μας πάντα να τα προστατεύει!

Επίσκεψη Περιφερειάρχη κυρίου Γεωργίου Χατζημάρκου στον παιδικό μας σταθμό
16-03-2017

Με μεγάλη χαρά, την Παρασκευή  24 Φεβρουαρίου, υποδεχτήκαμε στον παιδικό μας σταθμό τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο συνοδευόμενος από την Έπαρχο Θήρας κα. Θεώνη  Λειβαδάρου. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η επίσκεψη τους στον χώρο μας. Το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού μας τους καλωσόρισαν και τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις μας . Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε θέματα παιδείας και κοινωνικής προσφοράς ενώ τονίστηκε η στήριξη της Περιφέρειας και της Εκκλησίας σε θέματα που αφορούν δράσεις για την μόρφωση, την παιδεία αλλά και συνολικά την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη μας και την Έπαρχο Θήρας για την ένθερμη στήριξη τους στο έργο της Εκκλησίας και του παιδικού μας σταθμού.

 

Share This